Drive

Joined April 2019
Syazw retweeted
Replying to @viewspotnz
A new variant will be announced EVERY time people stop being afraid. 😎
0
2
0
6
0
0
0
0
2
Anak Saya nk masuk mrsm xlama lg, Hari ni da janji nk bayar hutang orang dengan earning Hari ni, kena suspend plak, sampai sekarang apa kes pun x tahu, you ade cek tak productivity Dan your driver, dlm sebulan 1 Hari pun xde cuti, kalau nk suspend bagi tempoh 24 jam utk contact
1
0
0
0
Dan Channel yang dapat driver terus contact Ngan Pic, ramai da Saya tengok driver kena suspend dengan kecuaian passenger, sekarang ni berlaku dekat saya
0
0
0
0
Show this thread
Kepada customer gf, kalau nk makanan cepat sampai, hantar lah MESEJ yang menyenangkan rider/driver, Insyaallah makanan cepat sampai, cuba mudahkan urusan diorang
0
0
0
0
Show this thread
To all Riders avoid Grab Share. U don't want the other person to sneeze or cough in the Grab Car u might not like it. It's a cheap ride but Covid-19 Quarantine for 14 days n medication is Expensive treatment. @GrabMY
5
23
4
17
Show this thread
This rider just give a lot of problems to driver, @sp_putih, @Romeova94714803, @Fazerabaharudin, @tengkusyah56,
0
0
0
1
Show this thread
Replying to @Nurisya_Ilyana
Jangan risau cik, tu pre-charges. Btw, kami dah reply DM cik. Terima kasih 😉
0
1
0
0
Syazw retweeted
@GrabMY i noticed got many complaints the car not moving,maybe they were on the way, when rider wanted to cancel, they got penalised, i don't want your apology, please improved on this matter
1
1
0
0