sleepyhead with a busy life

Malaysia
Joined December 2013
aku ni jenis yang tak boleh nak control my facial expressions, kalau aku annoying or tak suka someone tu, you will see it immediately. Sorryy!
21
7,045
333
9,187
Show this thread
Ye memang betul love yourself, jadi diri sendiri, tapi kalau dah kepam pon u masih pikir nak jadi diri sendiri masih nak love ur kepamself, takpe jadilah . Biar manusia kat muka bumi ni mundur diri ๐Ÿ˜Œ
25
4,118
148
9,054
suami dia : *mengaku muka dia macam per0gol on tv and buat lawak r0gol * si isteri : saya tak maafkan orang orang yang kecam suami saya ๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿ’ฅ๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก
79
9,060
704
16,013
Show this thread
I just feel like I wanna cry without any specific reasons
0
0
0
0
My instinct hv always right. They should never let students come back at the very first place. At the end, satu hape pun activity tk dpt buat, random positive cases pun muncul all of sudden. Haih moga Allah lindung
1
1
0
1
d retweeted
Ya ุงู„ู„ู‡, sibukkanlah aku dengan kebaikan hingga aku lupa akan kesedihan dan jauhkan aku dari rasa malas hingga aku bersyukur atas keberkahan.โœจ
2
4,441
12
5,689
Show this thread
Dan sebenarnya, Fauzi Nawawi boleh je minta maaf tanpa tambah benda yang tak berkaitan. Mengaku apa yang dia cakap salah, minta maaf pada RJ sekeluarga, minta maaf pada semua, janji tak akan ulang lagi. Eh tak. Kena juga meleret-leret, nak jadi terpaling 'mangsa' kecaman.
2
187
9
696
Show this thread
d retweeted
For me, itโ€™s so beautiful seeing someone who has been unlucky in relationships finally being loved effortlessly by the right person.๐Ÿค
17
5,998
266
10,262
Show this thread
Sejak dengar Prof Harlina cakap tutup aurat sebab taat perintah Tuhan, nak jaga Iman sendiri bukan Iman lelaki, baru rasa ya Allah selama ni aku ingat tutup aurat sebab nak jaga mata lelaki Naratif ni lama sangat. Padahal Iman lelaki, lelaki la jaga. Jadahnya kita pun kena jaga
11
9,914
115
16,354
d retweeted
lisa surihani, sharifah amani, daiyan trisha dah speak up abt the normalisation of sexualising women in the entertainment industry. mana artist melayu jantan punya suara? semua bisu?
37
6,675
179
12,293
Show this thread
Duluยฒ masa kat maahad kami diajar tutup aurat sebab kononnya lelaki boleh bayangkan itu ini. Kena pakai stokin, armsock sebab katanya lelaki tengok kaki pun boleh tahu warna badan kita etc etc. Sepanjang zaman remaja, aku membesar dgn menyangka bahawa semua lelaki memang
45
11,443
479
18,762
Show this thread
Replying to @pudynzayn
"K" actor yang pernah buat hal dekat masa lampau dia , terus kene banned daripada semua stesen TV. Even dia dah mintak maaf and mengaku. Malay actor cerita pasal rogol and sex , stesen TV masih boleh rileks. pelik.
2
106
4
543
d retweeted
Stesen tv malaysia ni mmg suka artis ada scandal. Diorg amik kerja for the sake of rating je, so penonton akan tgk rancangan tu and kecam artis tu. Diorg pedulikan rating je. Asalkan org tgk, scandal artis tu mcm mana pun diorg tk kisah. Menyedihkan betul.
2
60
4
307
Statement by suami Raja Farah layak menjadi the best media statement made ever, mat. Perfect at all levels ๐Ÿ‘๐Ÿป
27
7,288
97
16,084
Cemburu bethol dgn jenis yg slalu sengaja skip class tp perform๐ŸŒ๐Ÿ‘๐Ÿป perform tu *perform legally lah harapnya hshs tatahulah kalau illegal
0
0
0
0
i understand why muslims girls are obsessed with k dramas, the tender and sweet build up of romance/tension between the mains is very halal core
103
5,761
1,160
23,885
d retweeted
Replying to @imshahh_ @ilyxsfuad
Ramai je perempuan macam ni cuma salah park dekat orang lain je
20
502
25
2,529