Memperjuangkan yang benar...#RepairMalaysia

Malaysia
Joined February 2020
Mencegah cara lobai walaun pas...
0
13
0
27
Dewan Pemuda PAS mahu kerajaan bertindak tegas terhadap label arak yang menghina ulama. "Takkan nak biarkan orang sebut 'Hadi Puki Mark'? Ini tidak patut" ujar wakilnya.
15
128
20
238
Salam Takziah buat anggota Pasukan Bomba & Penyelamat Melaka yang terkorban. #PerginyaSeorangPerwira
0
4
0
2
KamiKeadiLan retweeted
“Idris hadir majlis PKR hanya untuk ucap terima kasih. Tetapi soal PRN Melaka adalah soal lain. Soal PRN akan dibincang petang ini” - Anwar Ibrahim In Anwar I trust! ✊🏼 freemalaysiatoday.com/catego…
3
16
2
61
Adakah pengundi Melaka akan keluar mengundi setelah tahu siapa calon PRN?
64% Muka baru Melaka undi
36% Muka sama Melaka tolak
14 votes • 6 hours
0
0
0
0
KamiKeadiLan retweeted
Dulu pemandu mabuk saja automatik salah kerajaan PH Sekarang tiada siapa pun bising PAS kini liberal
0
12
0
44
KamiKeadiLan retweeted
6 org ni di Melaka menyebabkan PRN yg bakal menelan belanja 46juta. Manusia2 mcm ni patut diperang habis-habisan. 6 jahanam.
0
167
9
184
What the????
Assalamualaikum PAS lebai & walauntit
Show this thread
0
3
0
6
Banyak sangat tonggang Timah sampai lupa asal usul kot? Nak join gagasan PH tu boleh tapi atas tiket bebas la.
Norhizam: DAP tak ada hak halang saya bertanding bawah PH malaysiakini.com/news/596003
1
4
0
10
KamiKeadiLan retweeted
masha allah
65
771
109
1,925
KamiKeadiLan retweeted
@IrKhairilNizam jemput beri sepatah dua...
0
1
0
0
Mungkin ada di kalangan kaum adam yang menganggap benda ni remeh, rupanya tidak bagi kaum hawa. Brand 'pad' pun boleh ada kasta di kalangan kaum hawa dan itu adalah benar. Ada yang pakai brand A di anggap low class, yang pakai brand B di anggap High Class.
Ada pelajar perempuan di negara ini sanggup ponteng sekolah semata-mata kerana tidak selesa dan malu kerana tidak mampu membeli tuala wanita, yang mereka anggap barangan mewah #AWANInews #AWANI745 astroawani.com/berita-malays…
2
5
0
6
Mulanya saya sendiri tidak tahu tapi selepas di beri pencerahan oleh orang rumah berkenaan perkara ini, ternyata ianya amat mengejutkan. Jadi kita jangan anggap remeh akan perkara ini, walaupun nampak kecil tapi impak emosi adalah besar buat kaum hawa.
0
1
0
1
Tak nak la campur urusan non-Muslim nak ternak babi atau jual arak. Islam larang umat Islam shj. Kalau ikut lobai liPAS punya (tak) logik, arak Muaddi ni kena tukar nama ke? Atau kita dah tak boleh derma kat Palestin pasni sbb arak ni diperam di Palestin?
6
70
3
94
Show this thread
𝘗𝘏 𝘚𝘦𝘭𝘢𝘮𝘢𝘵𝘬𝘢𝘯 𝘔𝘦𝘭𝘢𝘬𝘢, 𝘔𝘦𝘭𝘢𝘬𝘢 𝘋𝘪 𝘔𝘢𝘯𝘢 𝘚𝘦𝘨𝘢𝘭𝘢𝘯𝘺𝘢 𝘉𝘦𝘳𝘮𝘶𝘭𝘢 #PRNMelaka #MelakaMemilih Part 1 : Ucapan Aluan Presiden Pakatan Harapan Dato' Seri @anwaribrahim
1
8
0
22
834
Show this thread
KamiKeadiLan retweeted
Ni lawak.. 😂😂
26
1,150
43
1,792