Joined February 2020
shark walabi retweeted
Ikuti saluran Telegram Rasmi Dato' Seri Anwar Ibrahim sekarang melalui pautan ini: t.me/anwaribrahim_official
Dapatkan maklumat terkini dari saluran Telegram Rasmi Dato' Seri Anwar Ibrahim. Ikuti sekarang di: t.me/anwaribrahim_official #NadiRakyat
2
24
0
99
shark walabi retweeted
17
618
46
909
shark walabi retweeted
Replying to @NadirAlNuri
cuba rendahkan sikit ego tu, berat sungguh perkataan maaf tu nak keluar kan. minta maaf je pada sesiapa yg tersinggung, yg balik kg cuma dapat lawat batu nisan je.
0
23
2
250
shark walabi retweeted
Replying to @NadirAlNuri
haha dah koyak. lain kali kita ni ada adab. perangai gini aku tak suka. part kau nak menyindir boleh pulak? time rakyat malaysia sindir kata berniat jahat. abuuuuuthoooor
2
118
1
646
shark walabi retweeted
Replying to @NadirAlNuri
macam ni la perangaaaaaii, lama2 nanti orang naik bosan dengan isu palestin and more than that no one like you and there's no one nak tolong palestin. sebab macam ni lah, macam ni ... perangai serupa babi
1
71
2
329
shark walabi retweeted
Replying to @NadirAlNuri
Thanks to you. Aku xkan derma any cents to ur organisation.
0
29
0
296
Pandora revealed - ultimate crime?? 1.8 trillion = 43 x 1MDB..goshhh .mmg patut yg bribe n kroni takut super duper gila babi kt DSAI
0
0
0
0
shark walabi retweeted
[FULL SCENE: Pejuang Melayu-Islam Membisu Soal Pandora Papers] Sdr @anwaribrahim hari ini membangkitkan lagi isu Pandora Papers. Kerajaan Melayu-Islam yg kononnya mementingkan integriti namun bila terpalit dlm isu kehilangan bilion RM, soal integriti itu di bakul sampahkan.
35
1,253
45
1,831
47,610
Show this thread
shark walabi retweeted
KELING (from a 8-year-old facebook post) Thread: ------ I come home from school and ask my mother: "Ma, what is keling?" "Who called you that?" she says. "Some boys at school." "Just ignore them la."
73
6,421
330
10,470
Show this thread
shark walabi retweeted
DSAI semalam baru jumpa Duta Qatar, Yemen, Arab Saudi, Pakistan, Afghanistan, Kuwait dan Oman. Di mana Duta Khas Bertaraf Menteri? Ambil gaji besar tapi selama ni satu Duta je dia jumpa. Letak jawatan je lah Pak Hadi. Jawatan kamu takde gunalah
10
68
2
245
shark walabi retweeted
DSAI tak perlu ubahsuai rumahnya pun banyak duta dah datang. Bukan mcm itu 2-3 bangang itu, nak ubahsuai Sri Perdana sebanyak RM38.5 juta tapi satu bulu pun takde
2
38
1
94
shark walabi retweeted
Teruk Rina Harun dihentam di Parlimen kononnya dia tak ambil berat nasib kanak-kanak mangsa dera. Bagi saya, Rina bukan jenis suka show off seperti Khairy. Banyak kerja yang dia buat tapi tak dapat liputan media. Berikut list perkara yang beliau usahakan selama ini. [THREAD]
198
9,075
1,293
9,040
Show this thread
shark walabi retweeted
Alhamdulillah Harakah melalui portalnya HD dah keluarkan kenyataan maaf atas penulisan tentang saya yg difahami oleh penulisan itu menyokong LGBT, menghalang penguatkuasaan maksiat dan sebab Sajat pakai telekong...selesai satu fitnah! harakahdaily.net/index.php/2…
63
326
44
721
shark walabi retweeted
[20 September 1998-Ledakan Reformasi Di Masjid Negara] Tegakkan keadilan tak kira bagi melayu, cina, india, iban, kadazan- Sdr @anwaribrahim
17
185
24
571
12,113
shark walabi retweeted
Bikin bendera sendiri Dibakar sendiri Terbakar sendiri πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£
216
274
87
1,067
13,916
shark walabi retweeted
PAS sejak jadi kerajaan masa 17 bulan, satu manifesto pun tak jalanπŸ˜‚ Kuat sembang & beli Mercedes saja hebat! πŸ˜‚ PAS supporters dah kena scam 🀭
23
155
5
373
shark walabi retweeted
haji mereng
23
115
14
322
shark walabi retweeted
Ketika Ketua Pembangkang berucap titah diRaja, hanya 2 orang (Menteri dan Timbalan Menteri) yg berada dlm dewan. Lagi 68 org ponteng. Yg lagi hairan, yg dari puak2 parti Lebai 18 org semua ponteng. @abdulhadiawang apa hukumnya ponteng keje yg diamanahkan kpd kamu?
49
138
8
363
shark walabi retweeted
Dari kiri: Pengkhianat, Penunggang Agama, Kleptokrat.
25
215
14
594