mencari rdha Ilahi
Joined April 2015
baru la n yang nk ckp pasal sedaq?? bodoh punya pmpuan....aku mrah mcm mn pun,aku tau lagi adap...ang sedap ja pngil aku betina...ang tu betina..........ang dgn lembu sma ja level...lmbu pun tau la ksih syg..tp ang tu bodog...x tau hargai org lain...
0
0
0
0
aku tau kau masih sygkn dia...tp kau cuba utk jga hati aku kn...dia tu ckp nk kuar naik moto..kau dh risau..bila aku bt cm tu....jgn ckp risau kau bt x tau ja...tah la...aku ptut prgi....bukan terus mennti...
0
0
0
0
kena g klinik jugak k? hurmmm serabutnya lahai....
0
0
0
1
Ni smua sebb kau la pmpuan!!!!! BODOH!!!
1
0
0
0
Aku respect kau dik... Aku pun x terpikir mcm mn ko bt tu.. Wlupn td kemain lg ko agkt taya moto bagai.. Tp part apa yg ko bt td bt akk terharu.... Baik betul hati ko dik..
0
0
0
0
apasal la kronik sgt pelupa aku n!!!! dekt 15minit...baru bleh ingt apa aku nk bt...
0
0
0
0
kesian dia...hurmmmm...saba jelah
0
0
0
0
Assalamualaikum semua! Bulan puasa ni saya ada jual air macam dalam gambar. Tolong Husband cari duit raya sikit πŸ€— Korg tak beli pun takpe asal boleh RT kan tweet ni so that ramai yang tau. Based : PJ Tapi kalau KL area pun boleh cod di Dataran Merdeka. Confirm sedap! Tak tipu K
11
717
12
199
Show this thread
kadg2 apa kita ckp org akn slah tafsir...wlupun niat kita x sekejam tu...
0
0
0
1
pelik betoi....ang dh belasah org tu...bt org tu mcm3..tp boleh pulak blik umah org tu...mcm x dak asa besalah kn..klu aku memg x tnjuk dh muka...sah memg ang n muka kulit biawak !!!!
0
0
0
0
kau jahat huzair....jahat.. #CintaFatamorgana
0
0
0
0
apa punya kawan la kau n...bukan nk tengkn kawan..ko sedihkn dia lg ada la.... kau kutuk tu suami dia la pmpuan...geram mak aku... #CintaFatamorgana
0
0
0
1
kecik besaq ja aku tngok montel n ... haishhh #CintaFatamorgana
0
0
0
2
apa bnda la yg lmbt sgt ...
0
0
0
0
knp kau amek duit aku......
1
0
0
0
bila kau tngah sedap tido...skli dgr satu suara ishh hang n kalu bleh lena x bleh kiqa apa.....aku ingt mimpi oii..dh macm petir..skli mak aku daaaa......tekejut mangkiit ketaq kaki tgan....pastu pnjng la leter mak aku tu..tp klu x dak sunyi.
0
0
0
1