Filter
Exclude
Time range
-
Near
ok takpe dah 10 responden yayyy but like i expect more from them😪😪😪☹️☹️☹️☹️ #cry #disappointedbutnotsurprised
adoi saudara mara jiran tetangga aku ni taknak isi ke google form aku share untuk kerja lapangan aku ni🤬🤬🤬🤬😐😐😐😐😕😕😕😕😕😹😹😹😹🤨🤨🤨☹️☹️☹️☹️☹️tak sampai 5 minit pun isi adoi sedih😪😪😪😪😪😪😪😪ke cara ayah aku share kat diorang macam “mohon isi terima kasih”😅😅😅😅
0
0
0
0
8
362
7
2,691
22,727
Tak punya hidup #cry
1
1
0
0
DEMI ALLAH GUE TREMOR #cry #cry #cry
0
0
0
0
Replying to @naeviszz
berasa di batam yaahh dulu aku tinggal di batam jg makanan impor malaysia-singapore ada semua terus murah!!! di jkt sekali masuk r4nchmarket atau f00dhall mahal semua #cry
0
0
0
0
𝓕𝓤𝓚𝓤𝓜𝓐𝓡𝓞(福麻呂)たまに𝓓𝓐𝓡𝓚 retweeted
今日は🌦降ったり曇ったり晴れたりと忙しい天気😮‍💨 午前中はヤル気スイッチoff状態😅 もう夕方…さぁ、凸onにしなきゃ🤣💦 あまり男性の曲って聴かないんですが…この曲だけは別❣️ 初めて聴いた時…えっ⁉️何この曲👏🤩と虜になってしまった私でした😝 #Official髭男dism #Cry Baby
3
6
0
104
200
sungie butterfliers ring #cry
0
0
0
0
Huzaifa. retweeted
Many will say $DOGE is easy money now after $SHIB yes it is easy way to loose money. If you bought before the pump hold it but don't FOMO now. These things are controlled by whales and they don't follow any pattern #SHIB #ETH #DOGE #BTC #CRY
0
1
0
3
ユリサ 🇮🇨 retweeted
a: clase, hoy es un dia de mierda #cry
0
2
0
2