Filter
Exclude
Time range
-
Near
Gaining visibility into APIs is an issue - Everyone knows this. APIClarity solves this issue by providing quick and easy API visibility and analysis without the new for code instrumentation or workload modification. Learn more: hubs.ly/H0ZLmrx0 #APISecurity #CloudNative
0
0
0
0
คะะ?
0
1,891
41
168
なんで日本海側なんだ?って思ったけど、ひょっとしてグーグルマップのルートでそれがでてくるから?
1
0
0
2
東京経由すると230km増えるのか。
0
0
0
0
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
Gila x power, kalau x power takde la Rusia buat varian SU 30SM ikut varian MKI & MKM. X pernah di buat orang export variant lg power dr domestic punya. Perangai ATM kalau beli aset nak ‘gold plate’ semua benda. Mcm korang laa dok tukar rim, tinted, lowered kalau beli kereta baru
Replying to @boed_kaligraff
Tak semua kita guna PC lama Macam dlm kes ni SU-30 MKM tu boleh kata one of the top aircraft during that time Cuma spec dia tu ATM tak rasa Advance tu yg ATM upgrade Yes some of that PC Lama tapi ATM dh ada plan nak upgrade. Tapi kena tunggu duit dari kerajaan
1
14
0
35
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
238
6,332
494
60,384
Replying to @wPolityce_pl
Komunistyczny skurwiel
0
0
0
0
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
A real man doesn’t care who criticizes him as long as he is following sharia and not his whims and desires.
@Assimalhakeem In todays time, Muslim men get criticized for their choice of wanting to marry chaste women. Why has it become an issue of seeing these women as more desirable?
1
66
1
217
liat ka joooo aku abis ngeracunin temen yg bukan kipopers dan first time baca au pake olimsur!!!!!!! Ha Ha Ha siap siap kau ter apis apis,,,,,, @adikyoshi
0
0
0
0
Replying to @yathepotato_
jalan kaki
0
0
0
0
Replying to @kirti_ujjwal
Yes. You can use C# to write Android and iOS apps using the native Android and iOS APIs, not on Android Studio but Visual Studio or Rider. Allows u to share business logic across platforms while letting u use native UI layouts in each platform.
0
0
0
0
pelajaran minion, koco kls pecah, kantin jamkos, honey couple dawam&apis
0
0
0
0
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
I’m amazed with people who has the ability to explain complex ideas using simple words.
32
6,916
206
11,653
🐧Apis🐧 retweeted
Remember this scene from Sonic and the Black Knight? What beautiful writing, they really need to bring these writers back
71
803
69
4,188
Show this thread
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
We forget 80% of what we learn every day.
26
191
22
1,319
🐧Apis🐧 retweeted
americans would fry covid if they could
Fried pizza 😋
Show this thread
437
32,410
1,070
229,612
Show this thread
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
Reply tweet ini dengan semua gambar yang perlu untuk menambah duka fans MU.
1
128
2
136
Show this thread
Replying to @minaxaArt
Conjunction
1
0
0
2
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
Replying to @InjangNation
1
71
3
150
¯\_(ツ)_/¯ 🇲🇾 retweeted
Pugachev's Cobra F-22 Raptor over the Langley AFB.
0
2
0
7
75