Filter
Exclude
Time range
-
Near
Caralho mereng n acerta 1 pqp
1
0
0
1
Replying to @adzman86
Harap berita ni x benar. Coz nanti paspussy kejap gile jd gov. Masuk buku sejarah weiiii. Malu lebai yahadi mereng n semua pemimpin pas otak Simpson
1
0
0
3
Tahap benci kt Mereng n sesat ni makin membuak2
0
0
0
0
Pq o mereng n teve tempo o suficiente pra ultrapassar ele 😈
1
0
0
0
Replying to @kamikeadilan
Folo update apa2 pasal paspussy ni ley buat aku jd gile. X terbayang n x terjangkau kebodohan lebai mereng n sume pengikut. Seriously bodoh babi
1
1
0
2
ya Allah harini seharian kelas dgn otak dah mereng n vision mcm haih
0
0
0
0
Segansegansegan sgt ckp psl org tp diri sndiri buat bnde jauhhhh lg teruk n yakin org tk thu. Kalau dh rse diri ade aib,diam dan buat je hal sendiri n letgo je psl org, dh lama setel. Tp mereng n gatal bermusuh gn org yg kau sndiri tk prnah jumpa. biol
0
1
0
0
kakak adik sepupu sepapat cucu cicit ke mende jadah yg belum hbis skolah pun smue dh couple cintan cintun. No wonderlah hang nmpk mcm mereng n menggelabah bila tkde partner. Jenis mindset n circle gitu. Tk pelik ah
0
0
0
0
Replying to @GolDeKroos
Uyyyy...cuanto mereng@n resentid@, preparar almax esta noche.πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
0
0
0
0
25 pun boleh, 15!!!!!! 25 aku dah mereng n setan dah πŸ˜‚πŸ˜‚
Replying to @sailorvodka
Oh wait I think it wasn’t until the next year. Same teacher made us watch Evil Dead pulakkk. Apa entah masalah teacher tu but wtf la I was so innocent when I was 25 ok. Watching a girl getting r*aped by a tree was so fucked up ok
Show this thread
0
0
0
0
Abis itu alesan mau benerin lobang idungnya si sawi yg mereng n gede sebelah πŸ˜†
1
0
0
0
Ini kakak dri zaman stdy 10 tahun lepas smpi skrg tahap mereng n gila dia xpnah pudaq... Makin menjadi2 plak hahhah....
0
0
0
0
Replying to @Tipitibiz
Se pa de mereng n’ap pale non. N’ap pale de respΓ¨ nou tout dwe genyen pou Moun ki travay pou bati yon bagay. FΓ¨ efΓ² nan mizik se yon lΓ²t deba.
2
0
0
0
Nada d sto pasaría empezando x qitarle mérito a ls competicions nacionals si solo jugarÑn Europa ls ganadors dsus rspectivas ligas,pr el señor julio tiene razn q el Madri tenga + mérito x ganar 3 champions en 4 años q el barça en ganar 7 ligas en 10 solo seve en ste país merengn
0
0
0
0
#futbolendirectv #futboltotaldirectv se apoya? eso no te lo crees ni tu FABIAN GODOY ni harto de vino y cerveza! eres un merengn PERO NI TU TE CREES ESO! ramos esta acostumbrado a ahcer esos goles Y JAMAS SE LO ANULAN! asi que no hagas el ridiculo SINVERGUENZA DOBLE CARA!
0
0
0
0
she has to know how gedik mereng n clingy i am😌
0
0
0
0
lepas satu,satu aih...x hbes sofea si rayan mereng n lak...stress aku!! hahaha #titiancinta
0
1
0
0
Replying to @sorrowitch
yes. dgr citer dia bakar sebab saja2 je sbb dia memang mereng n nakal. lol. nasib baik xder kematian.
1
0
0
1
Bila member kau otak mereng n kau pun terikot dia πŸ˜‚
0
0
0
1