Filter
Exclude
Time range
-
Near
✎ catatan materi bahasa inggris kelas 9 { #studytwt #AMBISVERSE } 彡✧
34
913
30
1,754
Show this thread
nayOow (๑ᵔヮᵔ๑) retweeted
Halooo! I'm new to #studytwt and i'm looking for ambis friends ᭥ꩌ゚໋ ꯴̸᩠ about me ⭛ —putri/pute —she/her —05L —11th grade —saintek²³ Let's be moots!(人 •͈ᴗ•͈) Help rt and like! Tysm >3 [ #AMBISVERSE #studytwit ]
3
3
0
5
enayy retweeted
hai, gua udah lama sih di #studytwt mutualan yuk! mencari temen buat ngambis - rai - 04L ( social, 12th grade ) bantu rt/like ya, thank u
16
14
0
24
enayy retweeted
cha, 07L (14), 8th grade, she/her, ayo mutualan help rt💘 #studyacc #ambistwt #studytwt
4
4
0
6
nayOow (๑ᵔヮᵔ๑) retweeted
Hillow willow #ambisverse #studytwt 👋🏻 I’m newbie and looking for friends so if you see this you can rt/like to be moots with me. ෆ Khansa ෆ She/her ෆ 9th grade ..⃗. [danke] 𑁍ࠜೄ ・゚ˊˎ ﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
4
3
0
2
⭒naira⭒ retweeted
Hi all! Ak baru aja buat #studyacc buat ngambis (sambat jg dikitt) jd klo klean bersedia let's be moots ^_^ Abt me: ☎️call me SaChi ♀️she/her 🎗️08L 📒Prefer sosio drpd mapel lain <3 Help ↺/ ♡ tysm you all #AMBISVERSE #studytwt
9
9
0
13
nayOow (๑ᵔヮᵔ๑) retweeted
Hello! i'm Han! I'm looking for new moots. about me : - He/Him - 03L - Saintek 22 (Gap year) please help rt & like, thank you! #ambisvers #studytwt #studyacc #ambistwt
3
2
0
4
enayy retweeted
halo, i'm looking for new friends or partner for studying together :D — ra/rai/sha/raisha — 9th grade — 07l lets be mutuals, help rt/like, thanks <3 #studytwt #AMBISVERSE
31
17
0
32
nayOow (๑ᵔヮᵔ๑) retweeted
Haii!! Aku baru di #studytwt nih, mau nyari temen buat ambis bareng About me: • panggil aja sall • 07L •9th grade • she/her Bantu RT/ like yaa, thank youu ^^ #ambisverse #ambistwt
21
23
0
52
⭒naira⭒ retweeted
Hii, i'm new to #studytwt mau cari temen belajar dan ambis bareng buat UTBK 2022 Pejuang saintek, psikologi unpad ♡ ° kelas 12 ° 04 line ° kpop and thai interst ° receh Let's be moots ! Kalo lewat please rt/like yaaa Tsym 😚🤍
34
18
0
51
ill do this! fighting! #studytwt #studytwtph
0
0
0
0
⭒naira⭒ retweeted
hey I'm new to #studytwt #ambistwt and looking for mutuals and friends about me: ♪ you can call me Li, saintek²⁴, he/they so if you see this, let's be mutuals and friends! help rt/like yaww thank youu
16
26
0
39
Jasmine retweeted
haii! I'm looking for new friends. so let's be friends! kita ambis bareng :D [#studytwt #AMBISVERSE ] abt me:
15
24
0
29
Any other fellow #libraryscience #librarianship students out here? #studytwt
0
0
0
0
𝓟 - retweeted
hello, i'm looking for a new mutual/friends 👀 #studytwt #ambistwt about me: - jihan, u can call me jen - 07L - 9th grade - kpop stan help rt/like thankss 💓
41
41
0
72
𝑦𝑎𝑎༆ retweeted
Hai, aku baru nih di #studytwt lagi nyari temen buat ngambis bareng,let's be moots!ꗃ About me: — call me shan — she/her — 05 —10th grade Kalo lewat tl kamu bantu rt/like ya, tysm<3 #AMBISVERSE #ambistwt
37
27
0
77
biologi jamur, sok pinter, sambil makan, sambil login wetpet nanti presentasi peranan jamuuur yiee jago jejamuran soalnya aku suka jamur shshshshjshs #study #studytwt
0
0
0
0
nayOow (๑ᵔヮᵔ๑) retweeted
halooo, aku lagi nyari temen buat ambis bareng!! lets be moots!! klo lewat bantu rt/like yaa #studytwt #AMBISVERSE #ambistwt
19
15
0
26