Stay lowkey πŸ¦‹ followback free rt anything πŸ“©

Malaysia
Joined May 2021
Pinned Tweet
PHOTOBOOK PROMO : RM30 FREE POSTAGE πŸ₯³ ***limited for 5 person*** WhatsApp πŸ‘‰ wegambar.wasap.my More info πŸ‘‡ RT please πŸ™πŸ₯Ί
Replying to @wegambar
Softcover Photobook 42 pages - 6" x 6" Paper : Premium Silk 150gsm nitter.fdn.fr/wegambar/status/…
Show this thread
0
0
0
0
☽ retweeted
Wau guysss siapa yang taksuka promoo 😍😍😍😍
0
1
0
1
Where do we go from here?
2
42
1
76
Untuk kesihatan jiwa biasakan mute conversation dekat tweet yang kita tak mampu kawal replies & quotes. Sebab kita ada kerja, aktiviti harian, buku yg nak dibaca, ibadat yg nak dilakukan. Tenaga tidak banyak & masa terhad. Terlampau melayan replies akan berikan mudarat nanti.
4
399
14
1,206
Show this thread
"Doktor, anak saya ni dah 3 hari tak berak. Selalu tahi dia keras pula tu. Sampai nangis-nangis kalau nak berak." Kalau anak atau adik kalian ada masalah macam ni, jemput baca rajutan(thread) ni.
5
423
9
555
Show this thread
☽ retweeted
Okey yang ni lawakπŸ˜‚
77
12,937
412
22,483
☽ retweeted
:”) yang lain pun terkejut pakcik real
This tweet is unavailable
45
678
101
2,470
Sempena bulan kemerdekaan dan Hari Malaysia yang akan datang, saya belanja video saya mendeklamasi puisi. Kawan2, tolong sat promote TikTok saya, nak lawan akaun @SyedSaddiq. Tq. Jalan teruih! Ini akaun saya: vt.tiktok.com/ZSJKNGQjH/ Ini akaun Saddiq: vt.tiktok.com/ZSJKNKoTP/
3
30
2
166
10,912
☽ retweeted
Every day i have to tell myself, β€œno tatty, you can’t say gi mampus lah kau to people, it’s not nice.”
23
3,572
146
7,299
… β€œthe Kings Imam” After his first Taraweeh Salat in Masjid Al Haram on 23 Ramadan 1401 (July 23, 1981), people were surprised at this new sound echoing around the Haram. Many were investigating and wondering... who is this reciter? (Video: 27 Ramadan 1401 / 1981)
13
377
18
1,198
26,453
Show this thread
"Saya dimaklumkan saya ada dua slot pagi ini. Kita ada break in between, so kita berhenti makan keropok lekor sekejap. Ye lah, penganjur Ganu kan. Pastu kita sambung balik." Baru start je @DrRozanizam ini dah kelakar 🀣
Jangan lupa pagi ni. 1400 peserta yang berdaftar. Dasyat sungguh overthinkers punya ukhuwah.
3
21
0
151
Show this thread
☽ retweeted
Words that could be helpful for depressed person: 1) Your feelings are valid. 2) It's okay to cry. Cry until you feel relieve. 3) Feel your feelings. 4) You don't have to be strong all the time. You are allowed to take a break sometimes. 5) It must be very hard. I'm here for u
Aku nak tanya sempena #WorldSuicidePreventionDay ni Adakah cukup kalau kita sekadar jadi pendengar? Sbb nak tolong tau tapi karang takut salah cara pulak Tapi kalau dgr je rasa cam tak berguna lak Camana eh? @akif_basri atau yg lain ada tak proper way nak address diorang ni
Show this thread
3
1,015
21
1,691
Show this thread
RT-ing this mainly bcs I miss malaysian street food 😭😭
Nanti dah boleh jalan-jalan, jangan lupa singgah Muo! Kita support peniaga lokal. Sedap pun sedap! πŸ˜‰πŸ˜‰
3
27
2
111
Show this thread
☽ retweeted
Been seeing this repeatedly, makes me wanna go Muar immediately. Wait lah till I am fully vaccinated.
Nanti dah boleh jalan-jalan, jangan lupa singgah Muo! Kita support peniaga lokal. Sedap pun sedap! πŸ˜‰πŸ˜‰
0
7
1
62
"Alangkah mudahnya kalau kesihatan mental ini boleh nampak macam lampu Ultraman. Bila lampu kat dada tu dah berkelip-kelip, kita pergi jumpa kaunselor/psikologis/psikiatris. Tetapi realitinya tak begitu. Masalah kesihatan mental ini terlalu kompleks dan ramai sakit dalam diam."
1
32
0
91
Show this thread
☽ retweeted
Korang perempuan yang muda muda ni makan lah puas puas eh, dah masuk 25 tahun ke atas ni makan fries seketul pun nak burn balik kemain susah
38
3,192
505
6,876
☽ retweeted
On shopee On my desk
5
95
9
1,152
Show this thread
☽ retweeted
RM18 - shp.ee/ayhh9ud I dah banyak beli pokok from seller ni actually. Dia balut kemas. So far semua hidup lah time sampai. Mint tu je lah sebahagian mati, i potong buang. Ni antara yg i pernah beli from sini
1
10
1
86
Show this thread