lowkey lazy

Joined February 2014
hot betul issue perempuan taknak kawin dgn lelaki gaji rendah. kenapa takde lagi nak up issue lelaki taknak kawin dgn perempuan kerja swasta? ~
0
0
0
0
мιηєяνα retweeted
I was toxic before and I still can’t say that I’m really mature now. I still have insecurities. I still have the attitude that I’m working on everyday. I still have a lot of things to change, to become a better person. Everyday I’m trying my best to grow.
21
15,564
379
25,978
мιηєяνα retweeted
“Orang yang banyak buat kerja, banyak buat silap” Credit fb: Mohd Radzi Jamaludin
12
3,305
126
3,609
i always feel insecure with my height
0
0
0
0
мιηєяνα retweeted
This picture perfectly sums up how flash floods occur.
#kltu SEMENYIH: Flash floods near JPJ Semenyih are causing heavy traffic in both directions credit: Netizens
8
6,901
25
6,780
мιηєяνα retweeted
You guys are not wearing designers brand pun yang ada 1-2pcs je jual. Buat apa nak malu kalau baju sama pun? 😅
RT kalau korang pun pernah lalui benda macam ni. Apa korang buat lepas tu?
122
7,931
572
12,777
Show this thread
im a fucking useless piece of shit.
0
1
0
0
мιηєяνα retweeted
Siapa buat ane ni marah?
40
4,632
303
5,181
it's hard to stop yourself isnt?
0
0
0
0
мιηєяνα retweeted
On today’s episode of “Antivaxers keep surprising me everyday…”
Replying to @brgsjks @Khairykj
Choose your fighter 🔥
0
1
0
4
мιηєяνα retweeted
be useless, so nobody can use you
439
42,968
2,973
104,331
macam best je hiking
0
0
0
0
bila lah nak kerja ni. tak sabar nak memewah mewah kan papa n mama 💖
0
0
0
0
мιηєяνα retweeted
22
6,991
228
40,000
cai bing punya lawa ni memang absolute etheral beauty
0
0
0
0
мιηєяνα retweeted
Anime food details
28
2,971
154
16,718
мιηєяνα retweeted
Bodoh gila website kerajaan ni kena upload document limit 250kb... 250kb ni zaman bila la bodoh guna disket ke apa
106
9,996
535
18,407
мιηєяνα retweeted
Answer this Q
140
2,660
95
8,941
мιηєяνα retweeted
Glow up? This woman has always been extremely beautiful
Adele’s glow up is crazy 😳
Show this thread
283
33,439
657
202,267
Show this thread